prosba o tlumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

prosze o przetlumaczenie banalnego teksciku. potrzebnyt mi na jutro na niemiecki. blagam was!

Urodziłem się 28 sierpnia 1990 roku. Dzieciństwo spędziłem w moim rodzinnym mieście. Jak każde dziecko bawiłem się w piaskownicy, jeździłem na rowerze. Moją ulubioną zabawą była zabawa w chowanego. Bawiłem się w nią wraz z kolegami z podwórka. Często przychodziłem też na działkę i wchodziłem na drzewa. Mama nie pozwalała mi z obawy, że spadnę. Żyłem tak beztrosko, dopóki nie poszedłem do szkoły. Zaczęło się od klasy „0”. W tym okresie również mogłem się swobodnie bawić. Byłem jednak już uczniem. Mimo to lubiłem wyjść na podwórko i pograć w piłkę albo pojeździć na rowerze. Miałem na to wystarczająco dużo czasu. Rodzice nigdy nie byli dla mnie surowi. Nie byłem nie grzeczny, więc oni nie zadawali mi kar. Po okresie spędzonym w zerówce poszedłem do szkoły podstawowej. Ten okres również zleciał mi bardzo szybko i beztrosko. Nie miałem problemów w nauce. Następnie bezproblemowo ukończyłem gimnazjum, a teraz jestem uczniem liceum.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Życie, praca, nauka