Opis mieszkania.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś z obecnych tutaj pomógł mi w przetłumaczeniu tego tekstu na niemiecki.

"Po wejsciu do mieszkania widzimy drzwi od mojego pokoju, idac korytarzem po lewej stronie widzimy dwie pary drzwi od lazienki (badzimmer) i łazienki (toilette) natomiast po prawej drzwi od salonu. Na koncu korytarza sa drzwi od kuchni."

Prosiłbym o pisanie prostym językiem gdyz nie jestem bardzo wybitnym uczniem z niemieckiego. A nauczycielke mam taką jaką mam i moze sie "przyczepic" :P

Dziękuję.
Bardzo proszę jest to proste pare zdan dla was (dla mnie kosmos :|). Od tego prawdopodobnie bedzie zalezala moja ocena (zdam lub nie) Sam już napisałem gdzie mieszkam, na ktorym pietrze , ile pokoi ma mieszkanie, tyle ze z tym opisem co gdzie jak sobie sam nie poradze. Wiec proszę!

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie