Opis dnia :)

Temat przeniesiony do archwium.
Mam do was wielką proźbę ,czy moglibyście mi to przetłumaczyć na J.Niemiecki ,jest mi potrzebna jutro ,Błagaaammm Pomóżcieee !!!!
Dzień Thomasa :)
W sobotę Thomas wstaje około 7:00 rano ,o 8:00 zaczyna się jego ulubiony film ,więc na pewno mu się nie nudzi .Gdy juz zrobi ze sobą porządek bierze się za smaczne śniadanie o godzinie 9:00 .Na stępnie o 12:30 chłopak uczy się do Geografi i odrabia lekcje.Gdy już jest przyszykowany do szkoły siada na komuper o 15:40 i gra tak ,aż do 19:00 .O 19:30 Zjada smaczną jajecznicę na kolację ,.Później jeszcze trochę poczyta "Harry Potter" i kładzie się do łużka około godziny 21:00.
Proszę pomóżcie jak naj szybciej !!!!!!
Będę wam bardzo wdzięczna ...z góry dzięki :*Pa
Am Samstag steht thomas gegen 7 uhr am Morgen. Um 8 Uhr beginnt sein lieblingsfilm, also ihm langweilt bestimmt nicht. Wenn er alles in ordnung bringt, dann frustuckt er um 9 uhr. danach lernt der junge um 12;30 in geographie und macht hausaufgaben. Wenn er schon fertig fur die schule ist, setst er sich an den computer um 15;40 und er spielt so bis zum 19;00. um 19;30 isst er schmeckhafte ruhrerei zum abendessen dann liest er nich Harry Potter und er legt sich ins bett gegen 21;00.

nie jestem geniuszka z niemca, ale wydaje mi się ze to jest poprawnie napisane ;-)
Strasznie Ci dziękuję ,nie wiem co bym bez ciebie zrobiła !!!!!!!!!!!
1[tel]Buziaczków :*

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia