Ja najchętniej spotykam się z moimi przyjaciółmi i moim chłopakiem. Bardzo lubię ich towarzystwo. Z nimi nigdy się nie nudzę. Zawsze mogę na nich liczyc.
Ja nie gram na żadnym instrumencie. Myślę że nie mam takich zdolności. Co jednak nie znaczy że nigdy tego nie sprobuję, ponieważ myślę że w życiu trzeba wszytskiego spróbować.
Najczęściej denerwuje mnie to że dużo się uczę a często efekty nie są takie jak bym tego oczekiwała. Denerwuję się wtedy że się staram a tego nie widać ;(
Najważniejsze dla mnie w tej chili jest zdrowie moje i mojej rodziny. Wszytsko jest może ważne ale bez zdrowia nic nie ma dla nas znaczenia i nic nas nie cieszy. Sama się o tym kiedyś przekonałam i teraz tylko ono jest dla mnie najważniejsze.
Bardzo podoba mi się miejscowosć gdzie mieszkam- Rększowice. Nie chciałabym się stąd wyprowadzać, ponieważ jestem bardzo przywiązana to tego miejsca i ludzi tutaj żyjących. Nawet ciepłe kraje, które tak lubię nie zastąpiłyby mi mojej miejscowości.
Najbardziej pragnę w tej chwili wakacji jak większość ucznów chyba. Chciałabym mieć również jak najlepsze wyniki mojej całorocznej pracy i wyjechać na mam nadzieję zasłużony odpoczynek.
Najbardziej boję się pająków i ciemnosci. Kiedy tylko zobaczę najmniejszego pajączka zaraz wpadam w panikę. Jest to chyba nierozsądne, ale nic na to nie mogę poradzić.
Ja nie zawsze mowię to co myślę. Czasem wolę tak jak to się mówi ugryźć w język i zostawić to co myślę dla siebie. Poprostu staram się być dyplomatyczna.
Jestem raczej osobą roztrzepaną. W moim życiu panuję chyba taki sam bałagan jak w moim pkoju. Zawsze coś zaczynam, ale zbyt często tego nie kończę.
Chciałabym być mniej nerwowa i nie przejmować się tak wszystkim np. ocenami. Bo zbyt często stres i nerwy psują efekt mojej pracy. Zmieniłabym też to żę jestem taką bałaganiarą.
Ja nie wiem co jest największym błędem w moim życiu. Popełniłam ich napewno sporo jak każdym ale żaden nie był tak znaczący żeby pozostać w mojej pamieci n atak długo.
Nie interesuję się polityką w ogóle. Pozostawiam to dla ludzi którzy się na tym znają. Chociaż nie jestem do końca przekonana, że wiedzą co robią...
Najbardziej cenię w ludziach szcerość. w dzisiejszym czasach coraz mniej jest ludzi naprawdę szczerych. Wiele osób jest zakłamanych. Szcerość to bardzo cenna cecha.
Najbardziej na nerwy działają mi ludzie samolubni, egoistyczni. Bardzo nie lubię takich ludzi którzy myślą wyłącznie o sobie. Którzy chociaż by w zwyczajnej koleżeńskiej rozmowie cały czas użyają tylko słowa "ja".
Chciałąbym znów być dzieckiem. Dzieci mają takie beztroskie życie. Chciąłbym znów być dzieckiem, ponieważ mojej dzieciństwo było bardzo szczśliwe.
Chciałabym być nauczycielem języka niemieckiego. bardzo podoba mi się ten zawód. Chciałabym przekazywac swoją wiedzę innym, których również intersuje ten piękny język.