Oferta z biura podróży...

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam wielkąąąą prośbę szukam jakąś osobe która dobrze zna niemiecki i przetłumaczyła by mi ofertę z biura podróży na język niemiecki ? Bo ja nie mam bladego pojęcia jak się za to zabrać :( niemiecki to nie jest moja mocna strona niestety :( a nawet i gorzej...
To nie chodzi o to ze szukam jakiegoś jelenia który odpuka za mnie całą robotę :( ja poprostu nie radze sobie z tym językiem :(

A jak coś to ta oferta brzmi ona następująco...

Rodzaj Hotel - 400 m od plaży

Wyżywienie HB (śniadania i obiadokolacje)

Udogodnienia basen w hotelu,udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Dojazd Własny

Rodzaj wyjazdu Pobyt wypoczynkowy

Położenie: nieco powyżej centrum (ok. 150 m). Do plaży w Fanals
ok. 400 m.(schodami), Lloret ok. 700 m.

Wyposażenie: hotel klasy średniej z 380 pokojami. Hol powitalny z recepcją. Klimatyzowana jadalnia dla niepalących, pomieszczenia klubowe, bar. Przytulny angielski pub w piwnicy. Windy. Lekarz. Taras z widokiem na Lloret. Duży kompleks ogrodowy z ładnym trawnikiem do opalania. Leżaki i parasole. Bar z przekąskami przy basenie.

Pokoje: wanna, WC, telefon, odpłatny sejf, TV-Sat, klimatyzacja, ogrzewanie, balkon.
A1A: prysznic, WC, balkon.

Rozrywka: program animacyjny. Pub z dyskoteką. Kilka razy w tygodniu wieczorki taneczne.

Sport: basen (300 m kw.) z brodzikiem. Wynajem rowerów, tenis stołowy. Bilard (za opłatą).

Dzieci: plac zabaw, mini klub (2-12 lat).

Wyżywienie: 2 posiłki. Wszystkie posiłki w formie bufetu, 3 x tydzień bufety tematyczne. Na zapytanie kuchnia dietetyczna.

Parkowanie: garaż podziemny (10 EUR/ noc).

Zwierzę domowe: tak, maksymalnie 5 kg.

Z góry THX ;*

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego