prosze o pomoc w napisaniu listu:)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

hej:) mam ogromna prosbe..nie jestem orlem z jezyka nie mieckiego dletego tez bardzo zalezy mi na pomocy.. list ten jest moja szansa na lepsza ocee:) prosze o odpoowiedz..
PS. chcialabym moc pogadac z moim wybawca(jesli takowy sie znajdzie na gg poniewaz nie jestem dobra w pianiu na forach.. mam nadzieje ze prosba ta nie jest duzym problmem.. dodam jeszcze ze moja prosba jest spowodowana tym ze chcialabym sie nauczyc paru rzeczy dotyczacych listow.. a na gg latwiej mozna sie dogadac:))

z gory dziekuje
Cześć,

tu masz cały podręcznik kreatywnego pisania w języku niemieckim (obejmuje także listy):

http://mitglied.lycos.de/martajankowska/Kreatywne%20pisanie%20-%20jezyk%20niemiecki.pdf

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie