Ale jedno bardzo mnie martwi.Ty chyba tak do wszystkich piszesz:"Hab dich auch Lieb"co nie?
Ja napewno nie jestem w Twoim typie.Wszyscy mi mówią żebym Tobie pokazała że ja istnie bo jesteśmy bardzo do siebie podobni:)Kurde miliony fanek pisze do Ciebie a ja taka zwykła dziewczyna robie sobie nadzieje że nasza znajomośc przetrwa dłużej.Czemu tak jest że Ty tak bardzo mi się podobasz i oddałabym Tobie wszystko czemu? A Ty nawet nie zwracasz na mnie uwagi bo takich dziewczyna jak ja to ty masz miliony nie?
Ja ci powiem tak ja jestem bardzo uczuciową,ciepłą,kochajacą delikatną osobą nie jestem taka jak inne dziewczyny że chca chłopaka bo jest bogaty i jest sławny.Ja taka nie jestem!!Mi zależy tylko na Tobie.Nie na tym że jesteś sławny że jesteś bogaty.Dla mnie ważne byłoby to że byłbys tylko przy mnie!!Ale czemu ja tak pisze Tobie przecież nigdy się tak nie wydarzy że kiedys nasze serca się połacza Ale pisze Ci to po to abys wiedział że jestem szczera.Myśle że troszke mi zaczynasz ufać?A Tobie tak wogóle zależy na dalszej znajomości?Czy Tobie to obojetne?Prosze teraz jak bedziesz mi to napisz co sadzisz o tym wszystkim.I postaraj się napisac troszke więcej niz ostatnio ok.?Wiem że nie masz duzo czasu ale chyba znajdziesz dla mnie troszke czasu cio?Prosze!!
Ale tak ogóle rzecz biorac to ty odczytujesz dobrze co ja pisze do Ciebie?Duzo błędów robie? Tęsknie bardzo bardzo za Tobą