Kto przetłumaczy 9 zdań plisss

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę niech ktoś przetłumaczy mi te 9 zdań....:(
1. Co tam słychać?
2. Opowidaj jak było na wakacjach.
3. Powiedz jak ty spędziłaś wakacje.
4. To fajnie spędziłyśmy tegoroczne wakacje.
5. tak. Szkoda że już koniec.
6. Znów się zaczyna nauka.
7. Ale za rok znów wakacje.
8. Już nie mogę się doczekać.
9. Ja też.

Pliiiisss.
Wsydz sie. Daj cos od siebie. Bierz slownik, gramatyke Bezy i do dziela. Masz raptem 10 zdan i to prostych do przetlumaczenia. Ale jesli nie wiesz jak po niemiecku jest "ja tez", to to tylko o twojej osobie swiadczy. Zenada po prostu!!!
Miałam ułożyć dialog o wakacjach. Opowiedzieć gdzie bylam ja i ta osoba z ktora rozmawiem ułożyłam z 50 zdań więc przyznam sczerze że poprostu już mi się nie chce myśleć dlatego prosze o przetłumaczenie. Zlitujcie się. Jeżeli dla was to jest proste to zrobicie to w 5 minut a mi to zajmie kolejną godzinę ;(
Ale to bedzie cenna godzina, i czegos sie nauczysz. Nie mow ze tak zmeczona jestes ze nie wiesz jak jest "ja tez". Oszukujesz w tym momencie!!
No weź proszeeeee:D chociaz 3 zdania:*:**:
Dlaczego mi nie pomożecie a takiej osobie jak: Ewelinka918273 to wszyscy sie rzucili żeby pomagac :(:(
2
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie