hmm..

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Ja bym w tym przypadku Cię zrozumiała =)Fakt tęskniłabym bardzo za Tobą ale bym spokojnie czekała aż wrócisz:) Ale trudno zdanie należy do Ciebie nie chcesz mieć dziewczyny ok.Wiec ja nie mam szans nie?Bo przecież jej nie potrzebujesz no nie?
Jak to napisać?
In diesem Fall würde ich dich verstehen. Sicherlich hätte ich grosse Sehnsucht nach dir, aber ich würde ruhig warten bis du zurück wärest.Dennoch die Entscheidung liegt bei dir. Willst du keine Freundin haben ? OK.Also habe ich keine Chance¨Denn du brauchst mich nicht, nicht wahr?
dziekuje slicznie:*:*
Hey:*:* Joliu możesz to przetłumaczyc??
To tu już bez wahania powiedziałabym "TAK WIERZE" proszee wyślij mi te zdjęcie jeszcze słyszałam że kochasz robić zdjęcie więc zrób.
Mam nadzieje że przemyślisz te zaproszenie do mnie na kawe i ciasteczka...:D Ja czekam na Ciebie.
An dieser Stelle kann ich schon sagen, dass ich dir glaube.
Schick mir bitte diese Fotos. Ich hab' noch gehört, dass du gern Fotos knipst also mach welche. Ich hoffe, dass Du über das Angebot mit dem gemeisamen Kaffee und Kuchen nachdenkst.
... :D ich warte auf dich
An dieser Stelle kann ich ohne zu zweifeln sagen, dass ich dir glaube.
pomorze mi ktoś??:(((
meine Scheiße! Kannst Du net wo anders jammern ?
DZIEKUJE SLICZNIE:*:*
A TO??
Jakbyś się juz zdecydował to weż tam jakiegoś polskiego tłumacza hehe i oczywiście daj mi wcześniej znac że chciałbyś przyjechac :D gorąco ZAPRASZAM..oK.jA kończe ale pamiętaj taka dziewczyna to dobra sprawa:) Oczywiście zależy jaka dziewczyna ......... :) Buziaczki
Kocham Cię Najmocniej Na Świecie Skarbie!!!!!
znajdz sobie inne forum i nie pasozytuj wiecej tutaj
żebyś wiedział nara...
Jak można się wylogować z tego forum??
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Nauka języka