opis pokoju - tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mój pokój jest bardzo duży. Dzieli sie on na dwa mniejsze pokoje. W pierwszym ściany są pomarańczowe. Komputer stoi niedalego drzwi. Przy ścianie stoi duży regał , w którym mam ubrania i różne pamiątki. Na środku stoi stolik, przy którym są dwa fotele. W drugim pokoju spędzam najwięcej czasu. Tutaj śpię i odrabiam lekcje. Po prawej stronie od drzwi stoi łóżko. Przy oknie stoi biurko, a obok niego szafa w które ubrania i książki. Nad biurkiem wisi regał , na którym stoja książki , które mam zamiar przeczytać. Oby dwa pokoje są bardzo jasne. Bardzo lubię prezbywać w moim pokoju , bo jest to miejsce w którym mogę być sama.

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka