POMOZCIE PROSZE WAS

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Cześć proszę was o przetłumaczenie tego listu bardzo proszę jestem ciemna w języku niemiecki,a muszę napisać list... Napisałam po polsku proszę was o przetłumaczenie jak najszybciej... z góry dziękuje

Cześć Karolina

Na początku mojego listu przepraszam cię ze się nie odzywałam....
W końcu się zaczynają wakacje i bardzo się cieszę....Chce cię zaprosić na wakacje do Szwecji na 2 tygodnie. Mamy zarezerwowane pokoje. śpimy w hotelu 4gwiazdkowym gdzie jest basen i plaża...będziemy się codziennie opalać, pływać ...możemy także grac w tenisa golfa i jeździć na nartach wodnych...poznamy wielu ciekawych ludzi, nie martw się o pieniądze mój wujek jest właścicielem wiec wszystko mamy za darmo...wiec pakuj się wyjeżdżamy 12.07.2007 roku bilety na samolot są już zarezerwowane...pozdrawiam Kasia
ah zapomniałam dodać ze ma być to w czasie teraźniejszym...bardzo proszę o przetłumaczenie...pozdrawiam

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Egzaminy