Zadanie o przyszłosci!! na jutro!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam! Mam na zadanie opisac jak wyobrazam sobie swoja przyszłosc.Jesli ktos moglby to prosze przetlumaczyc mi to ;
Moim wymarzonym zawodem jest zawod psychologa.Chce pomagac ludziom ,rozwiazywac ich problemy.Będe pracowac w swoim biurze.
Chce miec meza i 2 dzieci ; chłopca i dziewczynke.Razem bedziemy mieszkac w malym domku z ogrodem.Na wakacjach bedziemy jezdzic nad morze.W wolnym czasie będe jezdzic na rowerze i spiewac.Zima razem z dziecmi i mezem bedziemy jezdzic w gory na narty.Chce aby moje zycie było udane i szczesliwe.Mam nadzieje ze to wszytsko uda mi sie osiagnac.

Jesli ktos moglby to przetlumaczyc oczywiscie nie słowo w słowo tylko tak zeby to miało jakis sens.zadanie na jutro wiec prosze ładnie.
pomozcie ..

»

Brak wkładu własnego