Proszę o szybką pomoc!!:D

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Ja uważam,że telefon jest przydatny.Można z niego pisać smsy i dzwonić.Komórkom można łączyć się z internetem.Ja sądzę, że telefon daje sporo rozrywki.Ja myślę, że słuchanie mp3 może uspokoić po ciężkim dniu.Granie na komórce jest ciekawe/fajne.
Według mnie jedynymi wadami komórek są koszta usług i słabość baterii.
POMOCY!!!!:D.
Nikt mi nie pomoże??:(
No błagam niech ktoś mi to napisze.Musze to mieć na jutro.Musze mieć na dobrze bo będzie ze mną źle.
chyba będzie z tobą źle
Nie wygłupiaj się, nie wszyscy mają talent do nauki tego języka, a nie wszystkich stać na korepetycje.Miałem nadzieje że mi ktoś tu pomoże.No cóż widzę, że chyba nie znajdzie się chętny do pomocy.
poczekaj Rahim już Ci tłumacze :)
Ich denke, dass das Telefon brauchbar ist. Man kann SMSs schreiben und telefonieren. Mit dem Handy kann man den Internet - Anschluss haben. Ich meine, dass das Handy viel Unterhaltung gibt. Ich bin auch der Meinung, dass MP3 nach dem harten Tag besänftigen kann. Das Spielen per Handy ist sehr interessant.Die einzigen Nachteile sind, meiner Meinung nach, Die Preise des Dienstes und das, dass die Batterien nicht guter Qualität sind
Bardzo dziękuje.Jednak powoli odzyskuje wiarę w dobrych ludzi.Pozdrawiam:D
Wrazie problemów pisz na [email] Jakiekolwiek prace czy sprawdzenie bede starać się pisać do godziny 24 danego dnia, bo sama jestem zawalona robota, ale na kazdy mail odpisze. Aha i nie gwarantuje że to dobrze :D
heh.Dziękuje ponownie:)
:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa