Opis dnia

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

WItam wszystkich bardzo serdecznie,powiem tak nie jestem pr0 z niemca mam z nim drobne problemy a nasza nauczycielka zadala nam prace domowa w ktorej mamy opsiac jeden dzien z tygdonie moze to byc poniedzialem czy wtorek ulozylem poczatek sam ale dalej stoja w miejscu ten tekst ma miec od 80-100 slowek i wygladac ma tak

-Am morgen stehen ich 7:00 auf.Ich geht ins bad putzen sich die zehne. pozniej zjadlem sniadanie i poszedlem do szkoly. w szkole bylem od 8:00 mialem 7 ciezkich lekcji wrocilem do domu o 14:10.Umylem rece, zjadlem obiad i polozylem sie odpoczac po 30 minutach wstalem i zaczalem odrabiac prace domowaa.Kiedy uporalem sie z praca domowa ktora odrabiam nie chetne wyszedlem na dwor pograc z kolegami w pilkenozna i po rozmawiac na rozne tematy.Wrocilem do domu o 19:30 poszedlem do lazienki umylem rece i poszeldem zjesc kolacje.Po kolacji poszedlem do lazienki i wziolem odprezajacy prysznic po czym poszedlem polozyc sie i po ogladac telewizje a ok 23 poszeldem spac..

Prosze was uzytkownicy pr0 o przetlumaczenie tego na niemiecki byl bym wam bardzo wdzieczny...
przepraszam za zalozenie 2 takich samych tematow ale jeden jest w watku bez wkladu wlasnego ale jednak jakis swoj wklad mam ale nie wiem czy to sie zalicza
przepraszam zly nieco tekst dalem do tlumaczenia

-Am morgen stehen ich 7:00 auf.Ich geht ins bad putzen sich die zehne. pozniej jem sniadanie i ide do szkoly. w szkole jestem od 8:00 mam 7 ciezkich lekcji wracam do domu o 14:10.Myje rece, jem obiad i klade sie odpoczac po 30 minutach wstaje i zaczynam odrabiac prace domowaa.Kiedy uporam sie z praca domowa ktora odrabiam nie chetne wychodze na dwor pograc z kolegami w pilkenozna i po rozmawiac na rozne tematy.Wracam do domu o 19:30 ide do lazienki umyc rece i ide zjesc kolacje.Po kolacji ponownie ide do lazienki i biore odprezajacy prysznic po czym ide polozyc sie do lozka i po ogladac telewizje a ok 23 ide spac..

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie