pomocy!!!! musze napisac list o swoim chłopaku

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

cześć potrzebuje pomocy w przetłumaczeniu kilku zdań na jutro bardzo prosze:)

Przepraszam że tak długo nie pisałam ale każdą wolną chwilę spedzam z swoim chłopakiem.poznałąm go na dyskotece rok temu. Siewdział przy barze i rozmawiał z moją siostrą. Bardzo mi się spodobał. Ma na imie Michał. ma niebieskie oczy i bląd włosy. jest bardzo miły i dobry. jego hobby to motory i samochody. ostatni weekend wybraliśmy się do kina i na dyskoteką. we wakacje jedziemy razem w góry do mojej cioci. pozdrowienia iwona
Hallo Zuzia,

Entschuldigung, dass ich so lange nicht geschrieben habe, aber meine Freizeit verbringe ich mit meinem Freund. Ich habe ihm in der Disco vor einem Jahr kennen gelernt. Er hat an der Bar gesessen und mit meiner Schwester gesprochen. Ich habe gleich auf ihn ein Auge geworfen. Er heißt Michal, hat blaue Augen und blondes Haar, ist nett und gut. Seine Hobbys sind Motorräder und Autos.Am letzten Wochenende sind wir ins Kino gegangen und in die Disco. In den Ferien fahren wir zu meiner Tante ins Gebirge.

Grüße
Iwona
wielkie dzięki za pomoc :** buziaki i trzymaj się cieplutko:**

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego