Potrzebuje pomocy....

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo prosze o napisanie wypracowania z niemieckiego pt "zasady panujące w grupie"... błagam o napisanie wypracowania na jutro,czyli czwartek (8.11) do godziny 14.... będę bardzo wdzieczna :(
Bys mogla przynajmniej napisac Twoje wypracowanie po polsku! Mysle, ze nikt sie nie znajdzie i napiszte to wypracowanko w stresowym kontekscie!
bez Twojego tekstu? Zupelnie bez wkladu ?? Wierzysz w Mikokaja ?
Ja lubie pracowac w grupie, ale pracuje mi sie dobrze, wtedy gdy grupaa jest zorganizowana. W grupie musi byc wspolpraca i wzajemna adoracja. Nie mozna mowic jednoczesnie i trzeba sluchac tego co mowia inni. Trzeba dostosowywac sie do do zasad ustalonych przez wszytskich. Kazda grupa powinna miec jakies regulamin wspolnie zrobiony.

No juz przepraszam pierwszy raz korztstam z tej strony...czy teraz mozesz mi pomoc??
Ja lubie pracowac w grupie, ale pracuje mi sie dobrze, wtedy gdy grupaa jest zorganizowana. W grupie musi byc wspolpraca i wzajemna adoracja. Nie mozna mowic jednoczesnie i trzeba sluchac tego co mowia inni. Trzeba dostosowywac sie do do zasad ustalonych przez wszytskich. Kazda grupa powinna miec jakies regulamin wspolnie zrobiony.
Ich mag in einer Gruppe zu arbeiten, allerdings nur dann, wenn die Gruppe gut organisiert ist. In einer Gruppenarbeit ist es für mich unerlässlich, dass es dort eine Zusammenarbeit und Teamgeist herrschen. In meinen Augen, ist es nicht zulässig durcheinander zu reden. Es muss auch die Meinung des Anderen gehört werden.Die Teilnehmer sollen Regeln befolgen, die von allen zusammen aufgestellt wurden. Jede Gruppe soll schon die eigenen Richtlinien für eine Zusammenarbeit haben.
Ich mag in einer Gruppe arbeiten.....
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Nauka języka