Błagam o pomoc naprawde jestem zdesperowana

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

bylabym bardzo wdzieczna, gdyby ktos zlitowal sie nad moim marnym losem i to przetlumaczyl, moze cos dodal , ma byc w imperfekcie

Mein Pechtag
Den letzte Montag war mein Pechtag. An diesem morgen bin ich aufgewacht und habe gefühlt, dass etwas Ungewöhnliechs geschehen wird. Ich schlief sehr kurtz und der Wecker nicht klang(?). Ich stand mit dem linken Baum auf.Wenn duschte ich, okazało się , ze nie ma ciepłej wody. kiedy chciałam zjeść śniadanie,nie było chleba i wylałam na siebie kawę.Nastepnie Spózniłam się do szkoły, poniewaz odjechał mi autobus. Myślalam, ze gorzej byc nie moze. Gdy dotarrłam do szkoly, okazalo sie ze mam sprawdzian i nie mam zadania domowego. Dostałam 1. Na w-f -ie upadlam i zlamalam sobie zęba. Ztego wszystkiego rozbolala mnie glowa. o 14wracałam do domu i zaczęło padać, przemokłam do suchej nitki. W domu nie było obiadu. Gdy rodzice dowiedzieli sie o 1 dostalam areszt domowy. To był najgorszy dzien w moim zyciu.

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego