indierekte rede-kann mir jemand helfen???BITTE

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

BARDZO WAS PROSZE O POMOC O PRZETLUMACZENIE TEKSTU W INDIEREKTE REDE BO NIE Mam pojecia jak to zrobic poprawnie jezeli ktos moze mi pomoc to ja moge odwdzieczyc sie pomocom w czyms innym tylko nie indierekte rede:(

musze zrobic z tego Berichta ale ktory ma byc w dierekte rede a nawet nie wiem czy ten artykol da sie tak napisac:(

krol popu bakrutuje !na poczatku listopada ogłoszono ,ze jesli nie spalaci 23 mln dolarów dlugu ,wierzyciele przjmaa jego slynne ranczo Neverland.choc rzeczniczka arytsty zdementowala ta wiadomosc ,ranczo pojawilo sie w ogloszonym przez burmistrza santa barbara spisie posiadlosci zagrozonych licytacja.michael straty NIbyladnii nie załuje,po tym jak w 2003 roku neverland zostalo przeszukane przez policje ktora chiala znalesc dowody w sprawie oskarzen gwiazdora o pedofilie,stracil serce do tego miejsca.oststnimi laty posiadlosc swiecila wiec pustkami bo majkel mieskzal w las vegas.jesli zostanie wsyatwiona na sprzedaz znajdzie nabywce w mgnieniu oka .juz teraz zaintereswoanie jej kupnem wyrazili bad pitt i angelina jolie ktorzy uwazaja ranczo za wymarzone miejsc dla ich dzieci.chca nawt zaproponowac odkupienie posiadlosci przed wystawieniem na licytacje i pomoc w spalcie długów.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie