Pare zdan do przetlumaczenia robota na 3 min !

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo prosze o pomoc w tlumaczeniu paru zdan , bede zobowiazany ( jestem bardzo dobry z j. angielskiego w przyszlym roku zdaje FCE )wiec moge pomoc przy angielskim , jak ktos bedzie potrzebowal =) :

Ja lubie robic zakupy w Markt. Jest tam taniej niz w Tante-Emma-Laden lub natargowisku. Wszystkie produkty sa pod jednym dachem. Produkty sa zawsze siwerze. Jest duzy wybor towarow . NIe ma problemu z zaparkowaniem samochodu. W markecie jest mila obsluga. Nie lubie kupowac w malych sklepach ,poniewaz jest tam drogo i jest maly wybor.
Napisz to po angielsku - masz 3 min!
ok to byl taki chwyt reklamowy , to robota na jakies 7-10 min sory ale ja musze to miec na jutro wiec bardzo mi zalezy

« 

Brak wkładu własnego