LIst

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam ogromną prośbę o przetłumaczenie poniższego listu ... Będe bardzo wdzięczna poniewąz uczę się niemieckiego kilka miesięcy i nic z tego nie wiem :((

Drogi piotrze,
dawno do Ciebie nie pisałem. Jestem ciekawy co u Ciebie słychać . Jak w szkole. Zbliżają się wakacje. Ja mam zamiar wyjechać do Włoch.Moze miałbyś ochotę pojechać ze mną? Gdybys sie zdecydował pojechalibysmy 1 lipca ocywiscie autokarem. Wyjazd kosztuje 200euro . W tą cenę wliczono sniadania,obiady ,kolacje oraz noclegi w hotelu.Cała podróż trwałaby tydzien. W tym czasie będziemy zwiedzać Rzym i kilka innych miast. Poza tym będziemy chodzić na imprezy,na plaze,poznawać nowych ludzi i ogólnie swietnie się bawić. Rok temu byłem na takiej samej wycieczce i było po prostu swietnie. Nie będziesz żałował. Decyzja należy do Ciebie. Czekam na szybką odpowiedź i jeszcze raz gorąco pozdrawiam .

Marcin

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego