List oficjalny

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam jestem tutaj pierwszy raz.. mam wielki kłopot jak dla mnie mianowicie mam napisać list podany niżej... uczę się niemieckiego dopiero 2rok i nie potrafię jeszcze pisać takich rzeczy ale nasza profesorka od niemieckiego zażyczyła sobie byśmy napisali taki list... proszę was o pomoc... Treść jaka powinna być zawarta w liście jest poniżej... co najgorsze list muszę zrobić na wtorek... błagam pomocy...

Chciałbyś wziąść udział w kursie językowym. Napisz do szkoły językowej list w którym uwzględnisz
- jakiego języka chcesz się uczyć
- podaj powody dla których wybierasz tą szkołę i twój poziom języka
- zapytaj o możliwości spędzania wolnego czasu
-zapytaj o zakwaterowanie i posiłki

wiadomo ilość słów itd jak na maturze

P.S. Będę bardzo wdzięczny za pomoc jaką otrzymam... mam prośbę do moderatorów jeśli założyłem w złym miejscu temat proszę o przeniesienie i nie karanie mnie już za pierwszym razem...

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie