Prośba o przetumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam napisać list do klasy 9b na niemiecki i gdyby tylko ktoś mógł mi przetłumaczyć go na niemiecki :P byłbym wdzięczny. Jeśli kogoś interesuje mogę tłumaczyć na angielski i z angielskiego na polski tekstów takich jak mój. [email]

Droga Klaso 9b.

Dziękujemy za list. My również chcielibyśmy z wami korespondować.Nasza klasa jest ze szkoły salezjańskiej ze szczecina,liczy 17 dziewczyn i 4 chłopców w wieku 15 lat.Interesujemy się sportem,modą,muzyką i filmem.Języka niemieckiego uczymy się dopiero rok.Listy do nas możecie przysyłać na e-mail: [email]
Czekamy na odpowiedź.

Wasza klasa 3c.

proszę o jak najszybsze przetłumaczenie tego listu na niemiecki w treści mogą być zmiany byle sens był taki sam. Z góry dziękuje :)
Liebe Klasse 9b

Wir danken euch für euren Brief. Wir würde uns auch sehr gerne darüber freuen, wenn wir in Kontakt bleiben. Unsere Klasse gehört zu der "salezjańskiej" Schule in Szczecin und wir sind insgesamt 17 Mädchen und 4 Jungen im Alter von 15 jahren. Unsere Interessen sind sport, Mode,Musik und Film. Deutsch lernen wir seit einem Jahr. Antwortet uns an folgende E-Mail Adresse: [email]

Wir freuen uns auf eure Antwort

Eure Klasse 3c

:-)
Liebe Klasse 9b!

Wir danken Euch für Euren Brief.
Wir würdeN uns auch sehr darüber freuen, wenn wir in Kontakt blieben.
Unsere Klasse gehört zu der "salezjańskiej" Schule in Szczecin und wir sind insgesamt 17 Mädchen und 4 Jungen im Alter von 15 Jahren.
Unsere Interessen sind Sport, Mode, Musik und Film.
Deutsch lernen wir seit einem Jahr.
Antworte (=die Klasse) uns bitte an folgende E-Mail-Adresse:
[email]

Wir freuen uns schon auf Eure Antwort

Eure Klasse 3c

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego