Pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo proszę o przetlumaczenie tego na jezyk niemiecki. Z góry dziekuje za pomoc. Pozdrawiam

Gdy sylwestrowy bal obsypie Cie deszczem konfetti i oplącze zwojami serpertyn pamietaj że to ja obsypałem Ciebie swoimi zyczeniami i oplątałem pamięcią. Zycze Ci zabawy do białego rana, najlepszych piosenek, pysznego szampana. Choc nie jestem z Toba w noworoczna noc, pamietaj też o mnie przez nastepny rok. Zycze bardzo dużo prezentów, dużo usmiechu, słonecznych dni, przyjaźni, wiele buziaków, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, spełnienia wszelkich marzeń a gdy się one spełnią niech dorzuci garść nowych marzeń bo tylko one nadają życiu sen. W Nowym Roku wiele szczęsliwych chwil. Szczęscia w domu i wszedzie gdzie bedziesz. Niech Nowy Rok pozwoli zrealizować Twoje plany dotrzymać podjęte zobowiąznia pokonać trudności i odnieść wiele sukcesów zarówno w życiu zawodowym jak i osobistym.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego