OPIS PRZYJACIOLKI . ! pliss.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Potrzebne mi dosyć krótkie wypracowanie na temat mojej przyjaciółki . !
Musze je zdać na poniedzialek bo inaczej będzie źle . . . więc jezeli ktos moglby mi pomoc to bylabym bardzo bardzo wdzięczna .

,, Moja najlepsza przyjaciółka ma na imię Klaudia. Ma 15 lat, ciemnobrązowe włosy i zielone oczy. Jest wysoka i szczupła. Znamy się od 11 lat. Ma wspaniały charakter. Jest inteligentna, miła, zabawna . Uwielbiam spędzać z Nią czas. Nie wyobrażam sobie życia bez Niej. Spędzamy ze sobą każdą wolną chwilę. Zawsze mogę na nią liczyć, ufam jej jak mało komu. ''

Jeżeli ktoś dałby rade .. .
z góry dzięki dzięki dzięki . ;D ;*
moze chociaz spobowalabys cos napisac;)?
Meine beste Freundin heßit Kaludia. Sie ist 15 Jahre alt. Sie hat dunkelbraune Haare und grüne Augen. Sie ist groß und schlank. Wir kennen seit 11 Jahren. Sie hat ein guter und wunderbarer Charakter. Sie ist sehr intelligent, nett und lusting. Mir macht Spaß, mit ihr die Zeit zu verbringen. Ich kann mir mein Leben ohne sie vorstellen. Ich kann immer auf sie verlassen, ich vertraue ihr.
*heißt
Meine beste Freundin heißt Kaludia.
Wir kennen uns seit 11 Jahren.
Ich kann mir mein Leben ohne sie nicht vorstellen.
Sie hat einen wunderbaren Charakter / Sie ist ein wunderbarer Mensch
Ich kann MICH immer auf sie verlassen
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia