Przetłumaczyc tekst

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Hejka, mam prośbe, czy mógłby i ktoś przetłumaczyc taki tekst:
Ja nie mam większych problemów ze swoimi rodzicami. Podoba im sie muzyka której słucham, a jest to głównie pop i rock. Nie mam kieszonkowego, po prostu rodzice dają mi tyle pieniędzy ile potrzebuję i wtedy kiedy potrzebuję. Ja wydaję je głownie na jakieś nowe ubrania. Jesli dostaje złe oceny, wtedy mówią, że musze się więcej uczyc. Jeśli chodzi o moje rodzeństwo to generalnie z nimi też nie mam problemów. Mam dwóch braci, którzy mają 5 i 18 lat. Można z nimi pogadac prawie o wszystkim. Szczególnie mnie nawet nie denerwują. Kiedy wychodzę z domu muszę wrócic najpóźniej o 23, a jeśli się z nimi umawiam to na ogół moge wróci o której chce. Kiedy mamy wolny czas, najczęściej gramy w gry planszowe, albo oglądamy filmy. W domu mam również obowiązki, muszę sprzątac dom raz w tygodniu, zmywac naczynia i robic zakupy.
Ich habe nicht so große " Probleme" mit meine Eltern. Sie gefällt die Musik, die ich höre, es ist hauptsächlich Pop und Rock. Ich habe keine Taschengeld, einfach meine Eltern geben mir so viele Geld, wie ich brauche und wann ich brauche.Ich gebe hauptsächlich für neue Kleidungs aus. Wenn bekomme ich schlimme Note im Schule, denn sie sagen, dass ich mehr lernen muss. Wenn es geht um meine Geschwister denn ich mit sie auch keine Probleme habe. Ich habe zwei Bruders, der 5 und 18 Jahre alt sind. Mann kann mit ihn fast um alles sprechen. Sie regen mich besonders nicht auf. Wenn ich aus Haus gehe \, denn muss ich am spätesten um 23 Uhr, und wenn ich mit ihn verabrede, denn ich zürück um welche Uhr ich will komme kann. Wenn wir haben Freizeit, denn am meistens wir Plattespiel spielen, oder schauen wir Filme. Im Haus habe ich auch Pflichten, ich muss einmal pro Woche aufräumen, Geschirr waschen und einkaufen.
iwonek, prztlumaczylas/les calkiem niezle, ale jeszcze pare malych poprawek:

IHNEN gefällt die Musik, die ich höre.
KEIN Taschengeld, meine Eltern geben mir einfach so VIEL Geld, wie ich brauche.
Ich gebe ees haupts. für NEUE KLEIDUNG aus.
WENN ICH SCHLECHTE Noten IN DER Schule bekomme, SAGEN SIE, ich müsse mehr lernen.
WAS meine Geschwister BETRIFFT; HABE ICH MIT IHNEN auch keine Probleme....

i tak dalej, Jesli ten tekst jest jeszcze aktualny, to daj znac. Przetlumacze chetnie do konca. *J*

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie