pomocy!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

mam prosbe, pomogl by mi ktos z niemieckiego?zadanie jest stosunkowo latwe jednak ja nie umiem tego jezyka, jednak dla kogos kto umie nie powinno to sprawic klopotu:)
chodzi o to aby ktos napisal mi 10 zdan na temat"moj pechowy dzien"...zdania moga byc proste takie zebym mogl sie wykluc na pamiec...

lub jak by mi to na niemiecki ktos przetlumaczyl...

8godz rano wstaje z lozka,
9godz biore przysznic, jednak nie ma cieplej wody
10godz wychodze do szkoly
14godz koncze lekcje i ide do kina
15godz kolega z ktorym sie umowilem zadzownil ze nie przyjdzie
17godz film byl bardzo nudny,wiec udalem sie do mc-donaldu
w mc donaldzie zobaczylem ze ktos mi ukradl portfel
strasznie smutny wracam do domu
20 ide spac bo mam dosc tego okropnego dnia...

jak widac maja to byc zdania na naprawde niskim poziomie:) moim zdaniem to troche bez sensu sie czegos takiego uczyc ale nauczycielka kazala:P a ona wie ze my nie znamy tego jezyka i robi to zebysmy tylko przeszli...

jesli ktos bylby tak mily i przetlumacyzl lub napisal mi to, byl bym bardzo wdzieczny:)

« 

Brak wkładu własnego