pomocy mam tekst do przetłumaczenia

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

bardzo prosze o przetłumaczenie mi tego tekstu (nie chodzi mi o napisanie ogólnie o czym on jest ale ssłowo w słowo)

es passiert jedes jahr aufs neue. plötzlich tauchen in der innenstadt von koblenz seltsam gekleidete menschen auf sie sehen aus als wie von einem fremden stern. dann ist es wieder soweit. in der rhein mostl halle traffen sich die fans von mangas und anime in deutschland mangas sich gedruckte anime animierte japanische comics fürda treffen kleiden sich die teilnehmer genauso fantasievoll wie ihre geezeichneten helden damit alles perfekt ist haben sich die fans die cosplayer heißen viel ausgedacht so tragen manche gruppen lieder aus verschiedenen zeichentrickfilmen vor alles soll möglichst echt wirken eben wie in einen japanisch comic

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie