Tłumacznie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć to na język niemiecki...byłabym ogromnie wdzięczna gdyz niemiecki naprawdę nie jest moją mocną stroną:

Moim ideałem jest brunet o średniej długości włosach i o ciemnych prawie czarnych oczach. Powinien być wyższy ode mnie i przede wszystkim musi być miły, szczery i wrażliwy.

Mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto mi pomoże! Będę ogromnie wdzięczna za każdą pomoc!
Oooooh, jaki piekny tekst.:
Tylko troche niesprecyzowany...
zakladam wiec ze chodzi o ideal mezczyzny.

Mein Traumman ist ein brünetter Typ mit mittellangem Haar und dunklen, beinahe schwarzen Augen. Er sollte grösser sein als ich und vor allem freundlich, offen und sensibel.

*J*
:) Zgadza się chodziło o chłopaka!
Dziękuję Ci ogromnie za pomoc! Jestem ci naprawdę ogromnie wdzięczna i mówię to szczerze! Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!

« 

Nauka języka