pocztówka

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

proszę napiszcie mi to,plis.napisz pocztówkę z pozdrowieniami dla nauczyciela jezyka niemieckiego: co robisz na ferisch,jak spedzasz wolny czas,jakie sporty uprawiasz? plis, prosze was napiszcie, będe czekac:*
Prosze napiszcie,plisss kochani tak was barzdzo prosze, musze to mieć:*
Bardzo prosze:* tak mi jest to potrzebne,plisss musze to miec, a niewiem jak pomóżcie, nie umiem zabardzo niemieckiego,prosze
Jakbyś napisała coś po polsku , to na pewno prędzej ktoś by Ci to przetłumaczył.

Tutaj masz przykład ale nie wiem czy tak Ci odpowiada

Hello!
Ich bin an der Ferien ins Gebirge mit meinen Freunden. Hier ist schön. Jeden Tag fahre ich Ski. Abends verbringe ich mit den Freunden.
Viele Grüße aus Zakopane,
XYZ
dzieki wielkie:* moze byc, cos sobie jeszcze dodam i bedzie, a mogłabyś moze ty jeszcze cos dodac,jakies jeszcze czynnosci co robiłam, jak dasz rade, jak nie to dzieki za to co napisałaś:)

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie