bardzo prosze o pomoc!!!:(

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

z całego serca prosze o pomoc w przetłumaczeniu paru zdań!!! musze to miec na jutro!!!:(((

Trafiłam do szpitała ponieważ złamałam nogę. Muszę tu zostać jeczsze 2tyg. Aleczuję się dobrze. Atmosfera w szpitalu jest dobra. poznałam tu wiele fajnych ludzi. Zpowodu bólu nogi dostaje tabletki przeciwbólowe i codziennie odwiedza mnie lekarz.wczoraj byli u mnie moi przyjaciele ze szkoły i dostałam od nich czekoladki.

Zgóry dziękuje:*
Da ich mein Bein gebrochen habe, musste ich ins Krankenhaus gehen.
Ich bin gezwungen im Krankenhaus länger zu bleiben, obwohl ich mich gut fühle. Die Atmosphäre im Krankenhaus ist angenehm. Ich habe hier viele nette Leute kennengelernt. Wegen meines Beinschmerzes muss ich Tabletten einnehmen und jeden Tag besucht mich ein Arzt. Gestern waren meine Freunde aus der Schule bei mir und bekamm von ihnen die Pralinen.

Prosze kogos drugiego aby ten tekst jeszcze raz sprawdzil.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie