szybka pomoc.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mogę prosic o szybką pomoc w tłumaczeniu, bo właśnie korzystam z 3 słowników i nic.

Przyszłość to dla mnie bardzo daleki temat. Moje najbliższe plany to zdać maturę i dostać się na studia. Jeśli miałbym już planować moje dorosłe życie to chciałbym w przyszłości mieć dużo szczęścia. Nie jest dla mnie ważne, żeby mieć dużo pieniędzy, albo być sławnym. Chciałbym robić to co lubie i żebym mógł utrzymać rodzinę, którą chciałbym założyć po skończeniu studiów. Moim marzeniem zawsze było zostać sportowcem. Ale teraz już wiem, że marzenia nie zawsze się spełniają. Nie zawsze jest tak kolorowo jak to sobie zaplanowaliśmy. Mimo wszystko chciałbym mieć mały dom w spokojnym miejscu, gdzie mógłbym z rodziną cieszyć się z życia. Chciałbym też pod koniec mojego życia wiedzieć, że moje życie było takie jak chciałem. Dobrze by było mieć wnuki i opowiadać im ciekawe historie ze swojego życia, których mam nadzieje nie zabraknie.