temat-ubranie, cechy charakteru, wyglad zewnetrzny

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

prosze o tlumaczenie nastepujacych rzeczy.

1.ona jest bardzo ładna, miła i sympatyczna dziewczyna. bardzo ja lubie i podoba mi sie. on jest zły, jest bardzo nerwowym kolega, nie lubie jego.
2, na urodizny kupuje marcinowi pilke, poniewaz bardzo interesuje sie pilka nozna i gra w pilkarskim osiedlowym klubie.
3, bardzo ciesze sie ze dostalem taka ladna i interesujaca ksiazke na urodziny.
4, zycze wam wszytskiego najlepszego. duzo szczescia, zdrowia i radosci, oraz dobrej zabawy.
5, witam serdecznie wszytskich gosci, bardzo dziekuje z przybycia na moje 19 urodizny.
6, dziekuje ze braliscie udzial w moich urodzinach. bardzo dziekuje i zapraszam za rok.

a ponadto musze-
7. porownac dowolna rzecz( sweter jest nowy, koloru czerwonego, swater jest stary i jest koloru niebieskiego) i jakas osobe(np ze jeden jest gruby i ma czerwony sweter i sportowe spodnei, oraz krotki brazowe oczy i brazowe oczy, a drugi zielone oczy, czarne dlugie wlosy i nosi garnitur i eleganckie buty)
8,wyrazic opinie na temat innych osob-krotki opis

z gory dziekuje
1.ona jest bardzo ładna, miła i sympatyczna dziewczyna. bardzo ja lubie i podoba mi sie. on jest zły, jest bardzo nerwowym kolega, nie lubie jego.
2, na urodizny kupuje marcinowi pilke, poniewaz bardzo interesuje sie pilka nozna i gra w pilkarskim osiedlowym klubie.
3, bardzo ciesze sie ze dostalem taka ladna i interesujaca ksiazke na urodziny.
4, zycze wam wszytskiego najlepszego. duzo szczescia, zdrowia i radosci, oraz dobrej zabawy.
5, witam serdecznie wszytskich gosci, bardzo dziekuje z przybycia na moje 19 urodizny.
6, dziekuje ze braliscie udzial w moich urodzinach. bardzo dziekuje i zapraszam za rok.
7. ten sweter jest nowy, koloru czerwonego- ten swater jest stary i jest koloru niebieskiego 8. onjest gruby , ma czerwony sweter i sportowe spodnei, oraz krotki brazowe oczy i brazowe oczy,
on ma zielone oczy, czarne dlugie wlosy i nosi garnitur i eleganckie buty)
9. bardzo lubie moja klase, mam tu duzo przyjaciol, wszysycy mi pomagaja. Najbardziej lubie marcina, znam go dlugo, najmniej lubi kasie jest nerwowa i nie mila

prosze o tlumaczenie;) dziekuje bardzo;)

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie