Potrzebne na jutro! Proszę! Pomocy!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Moje urodziny odbywają się (np. 8 sierpnia). Najczęściej odprawiam je w pierwszą sobotę po moich urodzinach. Dzień przed przyjęciem jadę z moją mamą do sklepu, aby kupić składniki do ciasta, sałatki, różne smakołyki i napoje. Rano w dzień urodzin moja mama piecze ciasto, ja sprzątam cały dom i ozdabiam mój pokój w balony i serpentyny. Bardzo uwielbiam sałatkę owocową dlatego nie zabraknie jej na moich urodzinach. Po sprzątaniu biorę się za sobienie mojej sałatki owocowe. Zawsze wychodzi pyszna! Kwadrans przed przyjściem moich gości do domu, wszystko mam zapięte na ostatni guzik. Moje urodziny zaczynają się o 17. Kiedy wszyscy przyjdą moja mama przynosi tort, a ja zdmuchuje świeczki. Po kawie ja wraz z moimi gośćmi idę do mojego pokoju. Kiedy jest ładna pogoda idziemy na spacer, a kiedy pogoda nie dopisuje wymyślamy różne śmieszne rzeczy, gramy w gry, patrzymy na filmy, tańczymy. Około 19.30 jets kolacja. Najczęściej robię pizze, którą wszyscy się zajadają. Moje urodziny kończą sie różnie, około 22. Kiedy już wszyscy goście pójdą, ja z moją mamą sprzątamy po przyjęciu, a następnie idę spać. Moje urodziny są zawsze udane.

Proszęę!!! Naprawdę... bardzo mi jets to potrzebne.. Z góry dziękuję

« 

Pomoc językowa

»

Brak wkładu własnego