bardzo łatwe i krotkie(tłumaczenie) pilne ;(

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

czesc :) nie pisał bym tutaj, gdybym się uczył troche niemieckiego ale dopiero od niedawna zaczełem, wczesniej w szkole mialem tylko angielski 0 niemieckiego i nic prawie z niego nie czaje.. przynajmniej narazie ale sie stram :) gdybyscie mogli przetlumaczyc ten krotki tekst byl bym wdzieczny:

Bożo Wporzo
30-300 Warszawa
Ul. bezznaczenia

Cześć, mam 16 lat i szukam kogoś z kim mógłbym się spotkac lub pogadać przez internet. Lubie uprawiać sport a szczegolnie pilkę nożną. Interesuje się takze komputerami, lubie czasami pograc w jakąs grę. Jestem takze fanem pilki koszykowej i zawsze staram się oglądac wszystkie mecze.
nie wiem czy wszystko bedzie dobrze ale moge sprobowam- jak ktos zauwazy błędy niech mówi =P

hallo! Ich bin 16 und suche jemanden, mit der ich mich treffen kann oder im Internet diskutieren. Ich mag Sport treiben und besonders Fußball spielen. Ich interessiere mich auch für Computer, ich mag manchmal eine Computerspile spielen. Ich bin auch Basketball Fan und ich bemühe immer alle Basketballspiele sehen.

jesli ktos widzi błedy niech mówi! pdr =P

« 

Inne

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie