Wymarzony dom, proszę o przetłumaczenie :(

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mój wymarzony dom jest to dom jednorodzinny. W piwnicy jest garaż w którym znajduje się samochód. Dalej jest pomieszczenie, gdzie znajduje się pralnia (pralka, suszarka, kosz na ubrania), na końcu jest kotłownia, w której jest piec. Miedzy garażem a pralnią znajdują się schody na parter.
Na parterze znajduje się taras, pokój dzienny w którym jest: kominek, kanapa, stolik na którym jest lampka, i okno które ma fioletowe zasłonki. Później są schody na drugie piętro. Następnie znajduje się kuchnia w której jest: kuchenka, lodówka i meble kuchenne, i jadalnia w której są krzesła i stół.
Na drugim piętrze znajduje się łazienka, i mój pokój w tym jest: łóżko, szafka, biórko, komputer i krzesło obrotowe.
Mój wymarzony dom ma być jedno piętrowy. W piwnicy ma się znajdować garaż i pralnia . Na pierwszym piętrze jest salon kuchnia i łazienka. Natomiast na poddaszu znajduje się siłownia i sypialnia. Każdy najmniejszy szczegół będzie jak najnowszy i najlepszy.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie