Czy może mi ktoś przetłumaczyć ten tekst?

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mój wymarzony dom powinien mieć cztery pokoje i znajdować się na wzgórzu . Chciałbym aby otaczał go piękny ogród.Chcę aby dom ten był bardzo piękny. Według mnie moje cztery kąty muszą być położone na wzgórzu na , którym panuje cisza i spokój. Chciałbym , żeby wnętrze domu było gustownie urządzone przez architekta . Ściany pokoi pomalowane farbami o ciepłych kolorach. Korytarz mojego domu parterowego chcę , żeby był ustrojony w rośliny oraz w obrazy słynnych malarzy . W środku domu powinien znajdować się basen w , którym bym codziennie pływał. Chciałbym aby pokoje były urządzone pięknymi meblami z bukowego drewna . Łóżka i tapczany chcę aby były mojego ulubionego koloru niebieskiego. Bardzo będę zadowolony gdyby spełniły się moje marzenia o tak pięknym domie. Myślę , że będę w nim bardzo szczęśliwy.