Bardzo prosze o pomoc w przetłumaczeniutych tekstów. Pewne szczegóły mozna zmienić, zeby było łatwiej i drobne błędy też nie stanowią problemu, bardzo mi zalezy, z góy dziekuje
Najbardziej lubię podrówżówać autem, ponieważ uważam, że jest ono najwygodniejszym środkiem lokomocji. Jazda autem nie jest zbyt droga za to bardzo wygodna, ponieważ mogę jechać gdzie chce, którędy chce i o której chce. Autem mogę dotrzeć szybciej do celu, zatrzymać się, kiedy chce i gdzie chce na przerwę, słuchać głośno muzyki czy jeść czego czasami nie mogę robić w innych środkach lokomocji.
Najczęściej podróżuje autobusem miejskim i bardzo to lubie. Dojeżdżam nim codziennie do szkoły. Uważam że jest dość wygodny, dostępny, nie jest drogi. Przystanki i rozkład jazdy jest dobrze ułożony więc nie mam problemu z wyborem linii autobusy czy godziny odjazdu.
Uważam ze auto jest najbardziej niebezpiecznym środkiem lokomocji. Wielu kierowców jest zbyt młodych i niedouczonych w dodatku jeździ po wypiciu alkoholu i zbyt szybko. Nie uważają na pieszych, dzieci i na złe warunki pogodowe. Niestety co roku w wypadkach samochodowych ginie najwięcej ludzi.