opis pokoju prosze o przetlumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mój pokój jest duży i jasny. Ściany SA pomalowane na dwa kolory. Dwie na czerwono i dwie na żółto. Na środku pokoju stoi szklany stolik oraz dwa fotele obok. Na przeciwko drzwi znajduje się jedno duże okno.
Po lewej stronie od wejścia stoi moje łóżko. Obok kanapy stoi mały stolik, a na nim budzik. Obok okna stoi moje biurko. Na biurku stoi mój laptop, drukarka oraz leża książki. Jest to moje miejsce pracy, odrabiam tam lekcje, a także często szurfuję w Internecie. Naprzeciwko wejścia stoi szafa, obok regał na książki. Mam też w pokoju telewizor i dvd, którego właściwie nie używam. Lubię jak w pokoju jest porządek, bo wtedy mogę się uczyć. Spędzam w moim pokoju wiele czasu i myślę, że jest ładny.

« 

Nur deutsch

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie