Bardzo proszę o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę o pomoc jestem zielony z niemieckiego =/ a bardzo potrzebuje ten list napisałem go po polsku i bardzo proszę o przetłumaczenie na niemiecki.

Witam cię serdecznie. Na wstępie mojego listu chce cię pozdrowić i podziękować za list oraz zdjęcie które od ciebie otrzymałem. Mam na Imie Bartek i mieszkam w Krakowie. Mam dwi siostry które są już po studiach i pracują. Jedna jest kosmetyczką a druga ma zawód turystyka i hotelarstwo. Obydwie pracują w swoich zawodach w Krakowie. Ponieważ zbliżają się wakacje mam plany jechać pod namioty, nad morze oraz do babci. Ja jestem ciekawy jakie ty masz plany na wakacje. Bardzo cieszę się że niebawem się spotkamy i poznam twoją rodzinne. Na tym kończę i posyłam ci również moje zdjęcie pozdrawiam Bartek.
mogą byc bledy.

Ich begrüße dich herzlich. Auf der Anfang meines Briefs will ich dich für deine Breif und deine Foto danken, der ich von dir bekommt habe. Ich heiße Bartek und wohne ich in Krakau. Ich habe zwei Schwestern, der schon nach Studie sind und arbeiten sie jetzt. Eine ist Kosmetikerin von Beruf und zweite hat ein Touristik und Hotelgewerbe studiert. Beide arbeiten in seinen Beruf in Krakau. Weil die Ferien schon nah sind, habe ich Planen, dass ich meinen Zelt nehme und am Meer fahre und dann zu meine Oma. Ich interessiere mich ( ich bin neugierig),welche Planen du hast? Ich freue mich , dass wir sich demnächst treffen und kenne ich lerne deine Familie. Jetzt ende ich meinen Brief und schicke ich dich auch meine Foto. Grüß Dich. bartek
Wielkie dzieki =)

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia