jAK SPEDZIAŁAM WAKACJE

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

TEGOROCZNE WAKACJE SPEDZIŁAM W DOMU I NA WYJAZDACH. nA POCZATU LIPCA SIEDZIAŁ MW DOMU I ODPOCZYWAŁAM. JEZDZIAŁM NAD JEZIORO,OPALAŁAM SIE . WIECZORAMI CHODZIAŁM GRAĆ W PIŁKE . SPOTYKAŁĄM SIE Z ZNAJOMYMI. WPOŁOWIE WAKACIJ WUJECHAŁAM NAD MORZE. ŚWIETNIE SIE TAM BAWIŁAM. CHODZIAŁM NA IMPEZY .ROBIŁAM ZAKUP. POZANAWAŁAM DUŻO KUDZI KTÓRZY BYLI BARDZIO MILI. MYSLE ZE MOJE WAKACJE BYŁY UDANE.LECZ TRZEBA BYŁO WRACAĆ DO SZKOŁY
PROSZE O JAK NAJSZYBSZY KONTAKT JAK NAJLEPIEJ NA WIECZÓR BO NA JUTRO JEST MI POTRZEBNE Z GÓRY DZIĘKUJE BUZIACZKI
.............PROSZE POMÓŻCIE MI..............................
Najpierw przetłumacz sama
jak mam to zrobic mam dopiero pierwszy rok niemiecki nie nam zadnego słówka bo miała angielski i rosyjski!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomóżcie
...........POMOCY>.................
ale jestescie bez serca prosze pomóżcie
Możesz napisać tu tysiąc kolejnych postów i nic nie wskórasz! Zamiast marnować czas na, weź się do roboty!
na to*
nie wiesz ze bÓG KAZAŁ SIE DZIELIC I JAK KTOS JEST DOBRY TO MÓGŁ BY KTOS NAPISAĆ BO TY CHYBA GO NIE MASZ A JAK JA NIE NAPISZE TO MOGE SIE POZEGNAĆ Z SZKOŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROZUMIESZ
Bóg piszemy z dużej litery. Tyle mam Ci do powiedzenia. Żadnych komentarzy więcej ode mnie
WIEM ZE SIE TAK PISZE BÓG TO PO CO PISZESZ SA INNI KTÓRZY MOGA MI POMÓC PROSZE WAS JA CHCE ZDAĆ
Poczatek:

Die diesjährigen ...

dalej nie mam ochoty i nie bede mial... bez serca jestem - zgroza...
wielkie dzięki ale juz mam napisane sa ludzie na tym swiecie co moja chociaz troche SERCA
Są też ludzie, którzy mają go TROCHĘ więcej i chcą, żebyś wyniosła coś z lekcji niemieckiego. Niekoniecznie pustą głowę i ciężki plecak.

Wybacz za dosadne epitety.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego