Moje wakacje

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Moje wakacje. Na początku lipca pojechałam do babci na wieś. Często jeździłam do lasu na grzyby i jagody. Czasami siedziałam przed telewizorem i komputerem.Pomagałam dziadkom w gospodarstwie domowym , a czasem jeździłam konno.Od czasu do czasu robiłam długie spacery z pzyjaciółmi.W połowie lipca wrociłam do domu i bawiłam sie z moja paczka w chowanego.Po tygodniu pojechałam z rodzicami nad morze było swietnie. Zbieraliśmy muszelki, bursztyny i budowalismy zamki z piasku. Kilka dni spalismy pod gołym niebem. Robiliśmy sobie ogniska i kompaliśmy sie w morzu.Czasem ogladalismy wschody i zachody słonca.Urządzaliśmy sobie spacery wzdłuz wybrzeża. Można było oddychać swierzym powietrzem.Po dwuch tygodniach z rodziami pojechałam do domu.tydzien poźniej pojechałam na kolonie na 2 tygodnie w gory.Podziwialiśmy krajobraz i jeździlismy na nartach.Czasem udało nam sie zdobyć jakiś szczyt.Często chodziliśmy po gorach i robiliśmy fotografie.

podejmie sie ktos takiego wyzwania i mi to przetłumaczy. please.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie