[Tłumaczenie] dosłownie 10 zdań.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam wszystkich mam może dosyc nie typowe zadanie do zrobienia.. otóż moja nauczycielka wymyśliła sobie taki temat "Opisz wakacje swoich 2 kolegów." I tu leży moja prośba czy ktoś mógłby przetłumaczyc mi dosłownie 10 zdań na ten temat ponieważ oprócz tego mam się tego wyuczyc na pamięc na jutro..

Tekst opowiadania:
Wraz z rozpoczęciem wakacji Tomek i Ania pojechali na wakacje. Ania wyjechała do Niemczech do cioci zaś Tomek do Francji. Zarówno Tomek jak i Ania korzystali z wszelkich im dostępnych wygód. Tomek większosc czasu spędził na plaży opalając się zaś Ania próbowała trochę bliżej poznac kulturę naszych zachodnich braci. Tomek prócz częstych wizyt na plaży zwiedził wieżę Eifla i Luwr. W między czasie odwiedzali wszelakie centra i domy handlowe. Po powrocie do Polski byli wypoczęci i gotowi na start nowego roku szkolnego.

Koniec bomba kto czytał ten trąba :P Niech ktoś się zlituje i mi to przetłumaczy :D Pozdrawiam gorąco Szopen IIII :)
Twoje zadanie nie jest nietypowe,twoja prosba tez nie.Napisz cos swojego to sprawdze.

« 

Brak wkładu własnego

»

Życie, praca, nauka