Prosze o POMOC ! PILNE NA JUTRO ;//

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Wiem , ze powinnam sama to zrobic niestety nie jestem dobra z niemieckiego a jakby tego bylo malo pani sie na mnie uwzieła;// musze na jutro napisac list do kolezanki prosilabym o przetłumaczenie tego listu :

Hi Monika
Dziekuje za twój ostatni list i przepraszam , ze dlugo nie odpowiadalam(odpisywalam) ale mam duzo nauki. Bardzo mi smutno(przykro), ze nie mozesz dogadac(porozumiec) sie z rodzicami. Ja tez ze swoimi bardzo czesto sie kłoce. Mama wyzywa mnie za to , ze nie sprzatam swojego pokoju. Tata nie chce zgodzic sie na tatuaż. Rodzice sa bardzo tolerancyjni ale staromodni. Mama mnie rozumie i wie , ze mam duzo nauki dlatego pozwala mi sprzatac w weekendy. Tata nie zgadza sie na tatuaż wiec go nie zrobie. Porozmawiaj ze swoimi rodzicami i powiedz im jaki masz problem napewno ci pomoga i wspolnie poradzicie sobie z problemami. Czekam na szybką odpowiedz. Całuję i gorąco pozdrawiam Ciebie i całą Twoja rodzinę.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia