Witam serdecznie. Zdaje sobie swietnie sprawe, ze bokiem wychodzi Wam juz tlumaczenie tekstow z polskiego na niemiecki, ale jestescie moja ostatnia deska ratunku ;D Ostatnia ze mnie noga jesli chodzi o jezyk niemiecki, dlatego tez zwracam sie z wielka prozba o przetlumaczenie ponizszego tekstu na jezyk niemiecki.
Witaj Mark. Przyjecie urodzinowe mojego kolegi odbylo sie wczoraj, o godzinie 21. Na stole znalazlo sie wiele przepysznych potraw - roznorakie salatki, ryba, mieso i lakocie. Nie zabraklo rowniez alkocholu. Na imprezie znalazlo sie bardzo wielu znajomych zarowno ze szkoly jak i spoza niej. Solenizant otrzymal duzo prezentow. Miedzyinnymi odtwarzacz mp3 i pendriva. Najtrafniejszy okazal sie jednak prezent od Pawla. Kupil on solenizantowi koszulke z nadrukowanymi na niej bardzo orginalnymi zyczeniami. Solenizant byl bardzo zadowolony z otrzymanych upominkow. Cale przyjecie bylo niezwykle ciekawe. Szczegolne wrazenie zrobilo na mnie wystapienie bardzo skompo ubranej striptizerki. Sprobuj wyobrazic sobie miny gosci. Byly to niezapomniane urodziny. Z pewnoscia dlugo ich nie zapomne.
Za pomoc z gory bardzo dziekuje. Pozdrawiam, Robert