POMOCY :(

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

PROSZE O POMOC :( PRZETŁUMACZENIE LISTU NA J. NIEMIECKI :(

*w lipcu będe pracować jako kelnerka w restauracji,moge też pracowac w kuchni.Będe podawała ludzią jedzenie i picie.Moja praca będzie polegała na przygotowywaniu prostych posiłków.

*W czerwcu kiedy skończyłam szkołe pomyślałam że potrzebuje pieniędzy na wakacje,ponieważ nie chce znowu prosić rodziców o pieniądze.Kupiłam gazete i czytałam ogłoszenia.W gazecie było dużo ogłoszeń,ale to było najlepsze.Zadzwoniłam do restauracji "gwiazdka" później tam poszłam.Szef zapytał jakie znam języki obce i powiedział że moge tutaj pracować.

*Chciałabym pracować tam 2 miesiące.Bo we wrześniu chce mieć troche czasu wolnego.Zarobie troche pieniędzy a poza tym naucze się wiele.Poznam wiele nowych ludzi.Do restauracji przychodzi wielu gości obcojęzycznych.Będe mówiła po angielsku i niemiecku.

*Zarobie 4000 Euro.Moim zdaniem to dużo.We wrześniu pojade z chłopakiem do Włoch.Opdpoczne i będziemy się dobrze bawić.Kupie troche ciuchów,płyt,ksiązek.Ciesze się że będe tam pracowac.

Prosze jak nie o całość to chociaż fragment.
zrób samodzielnie, ktoś poprawi :)

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia