Uratuje mi ktoś życie to bardzo ważne proszę

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Hey !! Czy może ktoś to przetłumaczyć na język niemiecki . To ważne bo od tego zależy moja ocena na semestr , a nie chcę sobie zwalić średniej , bo później nie dostanę stypendium za oceny . Bardzo proszę o pomoc . Moje gg 1[tel]

Ta modelka ma na sobie bluzkę , śliwkowe spodnie oraz fioletowe buty. Bluzka ta jest koloru rózowego z efektowną szarfą do wiązania i ozdobnym kwiatem. Na szyji możemy zauważyć korale pasujące do ubioru modelki. Spodnie zaś tak zwane rurki są supermodne w tym sezonie. Z boku ich znajduje się zapięcie na zamek . Buty są na obcasie ok.9 cm. Modelka w ręku trzyma fioletową torebkę .Idealnie uzupełnia ona strój i wygląd. Strój ten możemy ocenić jako elegancki .
>a nie chcę sobie zwalić
>średniej , bo później nie dostanę stypendium za oceny

Daj moze "gg" do twojego nauczyciela, to wyslemy od razu do neigo to tlumaczenie - bedziesz wtedy pierwsza na liscie osob ubiegajacych sie o stypendium!!!!
Ciebie to dziwi że proszę o pomoc innych bo akurat z niemca jestem lewa .
Nie no bez przesady wiadomo że masz prawo do wyrażania swoich poglądów (art.30 KRP ,, Przyrodzona i niezbywalna godność człowieka stanowi źródło wolności i praw człowieka i obywatela") no ale przesadziłeś . NIe chcę cię obrażać tak jak ty mnie znieważyłeś pod wzgedem bardzo chamskim no ale zależy mi na mojej średniej a tym bardziej stypendium z ocen i nie chcę żebyś się z tego jakoś naśmiewał , bo innaczej będę musiała stwierdziż iż jeteś bystry jak woda w klozecie i że jeszcze nie dojrzałeś psyhicznie na wypowiadanie się na takie tematy
Znajdzie się ktoś tak racjonalny i pomoże mi to przetłumaczyć ??
Odpowiedz byla absurdalna, poniewaz twoja prosba jest absurdalna. Chcesz, zeby ktos za ciebie odrobil TWOJE zadanie, zebys ty mogla za nie dostac dobra ocene i co za tym idzie stypendium - za nie swoja prace.

A jezeli nie umiesz napisac sama, to nie zaslugujesz na stypendium... proste.

I nie myl POMOCY z WYRECZENIEM ciebie.
to może na prostym przykładzie. Od swojego pracodawcy dostałaś tekst do przetłumaczenia, za który dostaniesz od niego 100zł. Ty mówisz nasz, że my mamy ten tekst przetłumaczyć, żebyś Ty mogła te 100zł zarobić. Wniosek - coś tutaj jest nie tak! Gdybyś zaproponowała tu jakiś procent swojego stypendium, to pewnie ktoś by przetłumaczył ;)
A ja sie jeszcze zastaawiam nad wartosciami dzisiejszej mlodziezy. Nie wiem jakie trzeba miec wyobrazenia o swiecie, zeby na powaznie sie tak zachowac i wmawiac jeszcze komus wyrzuty sumienia.

A najbardziej jest zenujace, kiedy ktos z siebie ofiare robi: Bo ja nie umiem, jestem lewa, prosze... itd. otp.
dla mnie żenujące jest, że otwarcie napisała, dlaczego potrzebuje naszej "pomocy"...
i jeszcze artykułami "sypie"
i szuka racjonalnej osoby ;-)
Żenujący to wy jesteście ktoś was prosi o pomoc a wy kurde jakieś wąty. Łaski nie robicie .Nie rozumiem o co biega z tym spamowaniem artykułów z KRP/. HEh widocznie nie znasz żadnej ustawy i ci żal samego siebie.

Mógby to ktoś sprawdzidz czy dobrze przetłumaczyłam

Dieses Modell trägt ein Bluse, Hosen und Pflaume lila Schuhe. Dieses Bluse ist die Farbe rosa Schärpe für die wirksame Bindung und dekorative Blume. Am Hals kann darauf hingewiesen werden, Korallen passender Kleidung Modelle. Hosen und der so genannten Röhren sind supermodne dieser Saison. Von ihrer Seite ist der Verschluss von der Burg. Absätzen Schuhe sind ok.9 cm. Modell hält in seiner Hand lila Tasche. Idealfall, so ergänzt die Kleidung und das Aussehen. Dieser Satz kann als elegantes Kleid.
ten model nosi bluzę, spodnie i śliwkę liliowy buty. ta bluza jest ten kolor różowy szarfa dla skutecznej wiązanie i dekoracyjny kwiat. Na szyi można na to wskazywać, korale pasującej ubranie modele. Spodnie i tych tak zwanych rurek są supermodne tej sezon. Od ich strony zamek jest od zamka. "Spoczniki" butów mają ok. 9 cm. Model trzyma w ręku lila torebkę. Idealny wypadek, tak uzupełnia ubranie i wygląd. To zdanie może jako elegancka suknia.

Przetłumaczyłem jak najbardziej dosłownie, żebyś mogła zobaczyć, jakie robiłaś błędy. Nie ma za co.

Powodzenia!
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia