plany po skonczeniu szkoly

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam, mam serdeczna prosbe o pomoc w napisaniu tekstu na jez niemiecki. 2 wypracowani juz napisalem ale nie mam pojecia jak napisac to. W tym roku mam mature z ang a pani od niemieckigo niepotrzebie nas cisnie z tego przedmiotu. Wiec do rzeczy. Temat brzmi "plany po skonczeniu szkoly"

Po zakonczeniu nauki w szkole sredniej bede odpoczywal od szkoly przez 4 miesiace. Zamierzam pojsc do pracy w wakacje aby zarobic troche pieniedzy. Mam nadzieje ze pojade w jakis ciekawe miejsce. Podczas wakacji rowniez zamierzam zajmowac sie moja strona internetowa. Jesli dobrze napisze mature pojde na studia. Chcialbym studiowac informatyke.

Jesli ktos ma pomysl na dopisanie jakiegos zdania to prosze bardzo, rowniez jesli ktos ma inny tekst np. ze chcialby zaostac kominiarzem, murarzem itp. to prosze o zamieszczenie dostosuje sie ;p
ponawam prosbe ;)

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia