potrzebuje to na jutro! Prosze pomozcie!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

bardzo prosze o przetlumaczenie. Bede naprawde wdzieczna ,Potzrzebuje to na jutro:(

1. siostro, nie lubię kiedy nosisz moje ubrania i malujesz się moimi kosmetykami! kup za swoje pieniądze!
2. Ewa, może pójdziemy na spacer pooglądać zachód słońca?
3. Przepraszam bardzo, ale ta czarna torba jest moja.
4. Przepraszam Panie Dyrektorze za spóźnienie, ale na trasie był duży wypadek samochodowy.
5. Dzień dobry. Chciałabym się zapisać na kurs języka hiszpańskiego. Czy Państwo może mi pomoc finansowo, abym mogła uczestniczyć w tym kursie?
6. Dziś wieczorem jest fajny film. Może obejrzymy go razem?
7. Przepraszam, mój pociąg odjeżdża za 5 minut. Czy mogłabym szybko kupić bilet?
8. przepraszam... czy może mi Pani pomoc przy zakupie zabawki dla 5-letniej dziewczynki?
9. Przepraszam bardzo, ale czekam na jedzenie od 30 min. Jestem bardzo głodna.Czy mogę prosić o moje danie?
10. Mamo przepraszam, ale boli mnie żołądek, z mila chęcią napiłabym się herbaty
11. nie mogę wyjechać ponieważ moje dziecko jest bardzo chore i muszę się nim opiekować.
12. w takim razie poproszę pokój dwuosobowy. Moja siostra jutro do mnie dojedzie
13. Przepraszam ale spieszę się na pociąg
14. Dzien dobry. Potrzebuje gotówki, pomoże mi Pani?
15. Panstwo kowalski,Jutro są moje urodziny i przygotowuje przyjecie urodzinowe. Może przyjdą Panstwo na torta?
16. Czy może Pani mówić wolniej i dokładniej bo ja Pani nie rozumiem.

« 

Brak wkładu własnego

»

Życie, praca, nauka