Przedstaw się... - wypracowanie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Cześć! :) Muszę napisać wypracowanie na temat: Przedstaw się
* Jak się nazywasz?
* Gdzie mieszasz?
* Skąd pochodzisz?
* Ile masz lat?
* Czym aktualnie się zajmujesz?
* Jakie masz hobby?
* Kim chciałabyś zostać przyszłości?

[ Napisac 12 - 20 zdań. ] !

np:

Nazywam się Kasia. Mieszkam w Białymstoku, w centrum miasta. Pochodzę z Polski. Mam 18 lat. Aktualnie jestem maturzystką i uczę sie w liceum. Moje hobby to: sluchanie muzyki, surfowanie po internecie. W przyszlości chciałabym zostać projektantką mody.

Najważniejsze odpowiedzieć na te pytania i żeby to ROZBUDOWAĆ i odrazu napisać przetłumaczenie po polsku.

Proszę o szybką odpowieź i z góry dziękuje za pomoc.! :*
jeszcze można by było napisać w tym wypracowaniu że: mieszkam w bloku niedaleko centrum.
Do tego hobby że: lubie to co robie. W wolnym czasie spotykam sie ze znajomymi. Z moim chlopakiem lubimy to poleniuchowac spedzajac milo razem wieczor. lubie wychodzic na spacery z psem. interesuje sie muzyka, tancem, moda.
Hallo...

Ich heiße Kasia, und komme aus Polen. Ich wohne in Białystok. Ich bin 18 Jahre alt. Mein Hobby ist Musik. Ich mag Musik hören, und möchte eine Singerin werden. Meine Freizeit verbringe ich mit meinen Freuden. Wir amusieren uns immer sehr gut. Außerdem mag ich fernsehen, und die Bücher lesen.

Cześc..

Nazywam sie kasia, i pochodze z Polski. Mieszkam w Białystoku. Mam osiemnaście lat. Moim hobby jest muzyka. Lubie słuchać muzyki i chiałabym zostać piosenkarką. Wolny czas spędzam z przyjaciółmi. Bawimy sie zawsze bardzo dobrze. Pozatym lubie oglądać telewizje i słuchać muzyki.

Jakbys coś jeszcze potrzebowała to [gg]

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie