Napisze to ktoś po niemiecku? o nauczycielach.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Moja pani od historii jest bardzo fajna, miła i przyjazna, ładnie się ubiera, ma ładny uśmiech. Bardzo ją lubie. Wraz z Panią Moniką jest jeszcze paru innych lubianych przeze mnie nauczycieli, takich jak Pan od Geografi elegancko się ubiera, lubi nas pytać, robić niezapowiedziane kartkówki. Pan od W-F stawia bardzo dobre stopnie, na sali daje nam wycisk, to dzięki niemu nie mamy żadnych kontuzji, lubie go ponieważ jest dobry w swoim fachu jak i poza zajęciami lekcyjnymi. Panie od Angielskiego i Niemieckiego, są bardzo dobrymi nauczycielkami, są czasem niewyrozumiałe, ale rzadko kiedy. Panie która uczy chemi oraz fizyki prowadzi bardzo ciekawe zajęcia, przynosi różne rzeczy na lekcje, jest bardzo dobra w swoim fachu. Natomiast Pani od Biologi jest odmienna od nich wszystkich, nie jest zbyt sprawiedliwa, miła dla naszej klasy troche jest, rzadko kiedy można sie z nią posmiać, i nie stawia zbyt dobrych stopni, często powtarza "Nie dogoni w sto koni dnia który przeminą". Jest jeszcze ksiądz, jest on dobrym nauczycielem religi, bywają z nim śmieszne lekcje, dużo musimy pisać na tym przedmiocie zapewne nie jest tak tylko w naszej klasie, stawia on bardzo dobre oceny. I na koniec chciałabym opisać moją wychowawczynie. Na imie jej Ewa, ma talent do śpiewania i rysowania, lubi nas pokrzyczeć, ale są też tego skutki. Lubi z nami rozmawiać o różnych rzeczach i ładnie się ubiera.
Potrzebny na jutro, prosze o pomoc, PILNE.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie